Κατηγορία Γλυκά / Κρέμες-ζελέδες
-
Μωσαϊκό με ζελέ
Διαλύουμε σε ξεχωριστά μπολ τα τέσσερα διαφορετικά χρώματα ζελέ, τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν. Την επόμενη μέρα διαλύουμε το δεύ...
-
Κρέμα αμυγδάλου με σουμάδα
Σε μια κατσαρόλα διαλύουμε τη σουμάδα στο νερό και τη βάζουμε σε χαμηλή φωτιά να βράσει. Πριν αρχίσει να κοχλάζει προσθέτουμε το σιμιγδάλι, το άρωμα αμυγδάλου και ?...
-
Μους βερίκοκο
Στραγγίζουμε τις κομπόστες βερίκοκο και παίρνουμε τα 600 γραμμάρια και τα λιώνουμε στο μπλέντερ να γίνουν πολτός. Τα υπόλοιπα βερίκοκα τα κόβουμε σε μικρά κομμα?...
-
Πανακότα
Βάζουμε σε κατσαρόλα τη φυτική κρέμα σόγιας, με τη βανίλια να βράσουν και την αποσύρουμε από τη φωτιά πριν κοχλάσει. Παίρνουμε τη κατσαρόλα και τη τοποθετούμε μέ...
-
Κρέμα καρύδας
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό με τη ζάχαρη σε χαμηλή φωτιά να βράσουν μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε συνεχώς με μια ξ...