Κατηγορία Γλυκά / Κρέμες-ζελέδες
-
ρυζόγαλο
Σε μια μικρή κατσαρόλα βράζουμε σε λίγο νερό το ρύζι να μαλακώσει και το στραγγίζουμε. Διαλύουμε το κορν-φλάουρ στο ένα ποτήρι νερό, (από τα 5 ποτήρια) και το ρίχνο...
-
Κρέμα μανταρίνι-πορτοκάλι
Διαλύουμε το κορν-φλάουρ σε 1 ½ φλιτζάνι χυμό. Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το διαλυμένο κορν-φλαουρ και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να π...
-
Κρέμα λεμόνι
Διαλύουμε το κορν-φλάουρ σε 1 ½ φλιτζάνι χυμό. Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το διαλυμένο κορν-φλαουρ και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να π...
-
Μους σοκολάτα
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το νερό (όχι καυτό), και το ρίχνουμε στη σοκολάτα. Ανακατεύουμε πολύ καλά να λιώσει η σοκολάτα και να μην έχει σβόλους. Βάζουμε στο ...