Κατηγορία Γλυκά / Κρέμες-ζελέδες
-
Ζελέ ροδάκινο
Καθαρίζουμε τα ροδάκινα από τη φλούδα και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Ρίχνουμε τα κομμάτια του φρούτου λίγα-λίγα σε ένα μπλέντερ και τα πολτοποιούμε πολύ καλά....
-
Ζελέ πολύχρωμο
Διαλύουμε το κάθε ζελέ σε ξεχωριστά μπολ με το νερό που αναλογεί σε κάθε φακελάκι. Για το μωβ χρώμα ανακατεύουμε το κόκκινο ζελέ με λίγες σταγόνες μπλέ και για να...
-
Πανακότα με ζελέ βερίκοκο
Ετοιμάζουμε τη πανακότα από τη προηγούμενη μέρα: Ρίχνουμε σε μικρή κατσαρόλα τη φυτική κρέμα και ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά. Διαλύουμε τη ζελατίνη στο ζεστό...
-
Cheesecake λεμονιού
Μέσα σε ένα μπολ ρίχνουμε το ζεστό νερό και διαλύουμε το ζελέ πολύ καλά. Χτυπάμε στο μίξερ τη φυτική κρέμα σε σφικτή σαντιγί. Προσθέτουμε το κρύο νερό στο ζελέ ...
-
Γλυκό ψυγείου
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τα υλικά για το σιρόπι και βράζουμε για 2-3 λεπτά. Αποσύρουμε τη κατσαρόλα από την εστία της κουζίνας μας και αφήνουμε να χλιάνει. Παίρν...