Κουλουράκια σμυρναίικα
Εκτέλεση
Συστατικά
- 3 ή 3 ½ ποτήρια αλεύρι φαρίνα
- 200 γραμμάρια φυτική μαργαρίνη
- 3/4 ποτηριού ζάχαρη
- ¼ ποτηριού χυμό πορτοκάλι
- ½ κουταλάκι του γλυκού μαστίχα
- Λίγη κανέλα
Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη να αφρατέψουν και προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι, τη κανέλα, τη μαστίχα και τέλος λίγο-λίγο το αλεύρι.
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς κελσίου και στρώνουμε αντικολλητική λαδόκολλα στις λαμαρίνες μας.
Παίρνουμε λίγη ζύμη στα χέρια μας, πλάθουμε σε λεπτά μπαστούνια και μετά τυλίγουμε σε κοτσίδες ή ότι άλλο σχήμα μας αρέσει.
Αλείφουμε τα κουλουράκια με λίγο καλαμποκέλαιο και τα ψήνουμε για ½ ώρα μέχρι να ροδίσουν.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.