Αλάδωτη μανιταρόσουπα
Εκτέλεση
Συστατικά
- 50 γραμμάρια αποξηραμένα μανιτάρια (Βωλίτης, Μαύρη τρομπέτα, Κανθαρέλλες)
- 3/4 φλιτζάνι τσαγιού μακαρόνι (πεπονάκι)
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 καρότο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Χυμό λεμονιού
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε 2 λίτρα νερό με λίγο αλάτι και βράζουμε στην εστία της κουζίνας μας. Μόλις πάρει τη πρώτη βράση προσθέτουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια, το πεπονάκι, και τα λαχανικά κομμένα σε πολύ μικρούς κύβους.
Αφήνουμε να βράσει η σούπα μας για 13-15 λεπτά και σερβίρουμε ζεστή με χυμό λεμονιού και φρέσκο τριμμένο πιπέρι.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Μιχαλης
nistisimo.gr