Κατηγορία Φαγητά / Θαλασσινά

Χταπόδι στη λαδόκολλα

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • Λίγη ρίγανη 2-3 δαφνόφυλλα
  • Λίγους κόκκους μπαχάρι
  • λίγο ξίδι από κόκκινο κρασί
  • 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
  • 1 χταπόδι περίπου 1 ½ κιλό
  • Αντικολλητικό χαρτί ψησίματος

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
Σε ένα μεγάλο κομμάτι αντικολλητικό χαρτί ψησίματος τυλίγουμε σε πακέτο το χταπόδι αφού το κόψουμε σε 4 μέρη, μαζί με το ελαιόλαδο, το ξίδι και το μπαχάρι τα δαφνόφυλλα και τη ρίγανη.Το τυλίγουμε καλά με το αντικολλητικό χαρτί και το ξανατυλίγουμε με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο (για να μην μας καεί).
Βάζουμε το πακέτο σε ένα ταψί και ψήνουμε για 2 ώρες.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές