Αλάδωτη ταραμοσαλάτα
Εκτέλεση
Συστατικά
- 100 γραμμάρια ταραμά
- 1/2 κιλό ψωμί
- 1 κουταλάκι γλυκού ταχίνι ολικής αλέσεως
- 1 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια αλεσμένα
- Χυμό από 1-2 λεμόνια
- Λίγο νερό
Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό και το στύβουμε. Αφαιρούμε τη κόρα και το ρίχνουμε σε ένα μούλτι.
Προσθέτουμε το ταραμά, τα καρύδια και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να γίνει μία πάστα.
Αραιώνουμε με λίγο-λίγο νερό και συγχρόνως προσθέτουμε και χυμό λεμονιού.
Σταματάμε για λίγο το μούλτι, δοκιμάζουμε και διορθώνουμε τη γεύση σε λεμόνι ή αλάτι.
Αν είναι αλμυρή η ταραμοσαλάτα προσθέτουμε λίγο ψωμί.
Σερβίρουμε με ελιές ανάλατες και φρέσκο ψωμί.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.