Σουβλάκια με μανιτάρια
Εκτέλεση
Συστατικά
-
Υλικά για 6- 8 σουβλάκια:
- 1/2 κιλό μανιτάρια μικρά
- 2 πράσινες πιπεριές
- 2 κόκκινες πιπεριές
- Ντοματάκια
- Κρεμμύδια
- Ελαιόλαδο
- Ρίγανη
- Αλάτι-πιπέρι
Πλένουμε πολύ καλά τα λαχανικά μας και τα σκουπίζουμε.
Προθερμαίνουμε την τοστιέρα μας ή ένα τηγάνι ψητών σε δυνατή θερμοκρασία.
Κόβουμε τα λαχανικά περίπου στο ίδιος μέγεθος με τα μανιτάρια μας.
Αν θέλουμε κρεμμύδι στα σουβλάκια μας τότε το καθαρίζουμε και το κόβουμε στη μέση κι έπειτα στα τέσσερα ή σε μικρότερα κομμάτια ώστε να είναι το ίδιο μέγεθος με τα υπόλοιπα λαχανικά μας, ενώ τα ντοματάκια τα αφήνουμε ολόκληρα.
Παίρνουμε καλαμάκια για σουβλάκια και περνάμε τα λαχανικά μας εναλλάξ.
Με ένα πινέλο τα λαδώνουμε με λίγο ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με ρίγανη τριμμένη.
Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσουν ελαφριά από όλες τις πλευρές και σερβίρουμε τα σουβλάκια μας με ψημένες κυπριακές πίτες και πέστο.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.