Κρύα κεφτεδάκια με σπανάκι
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 πράσο ψιλοκομμένο
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 300 γραμμάρια σπανάκι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 5-6 κουταλιές σούπας φρυγανιά τριμμένη
- Αλάτι-πιπέρι
- Φρυγανιά τριμμένη για το τύλιγμα
- Φέτες από ψωμί τοστ ολικής για σερβίρισμα
- τοματάκια για σερβίρισμα
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο πρώτα τα φρέσκα κρεμμυδάκια με το σκόρδο και μετά προσθέτουμε το πράσο ψιλοκομμένο με το σπανάκι.
Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά και αποσύρουμε το τηγάνι από την εστία μας.
Μόλις χλιάνει το μείγμα το περνάμε από ένα μπλέντερ να γίνει πολτός.
Αδειάζουμε το πολτό σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη τριμμένη φρυγανιά και το αλάτι με το πιπέρι.
Ανακατεύουμε πολύ καλά και πλάθουμε σε μπαλάκια μεγέθους όσο είναι ένα καρύδι.
Τυλίγουμε τα κρύα κεφτεδάκια σε τριμμένη φρυγανιά.
Ψήνουμε τις φέτες του τοστ σε μία τοστιέρα και μοιράζουμε την κάθε μία σε 4 ίσα μέρη.
Περνάμε τα κεφτεδάκια σε μία οδοντογλυφίδα μαζί με ένα ντοματάκι, το καρφώνουμε σε μία φέτα του τοστ και σερβίρουμε.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.