Γαρίδες σαγανάκι
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
- 500 ml χυμό ντομάτας
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κρεμμύδι μεγάλο ξερό
- 1 κιλό γαρίδες μεγάλες
- ½ φλιτζάνι άσπρο κρασί
- Αλάτι-πιπέρι
- Φέτα νηστίσιμη
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε το κρεμμύδι να μαλακώσει.
Προσθέτουμε το σκόρδο, σοτάρουμε λίγο ακόμα και σβήνουμε με το κρασί.
Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και ρίχνουμε το χυμό ντομάτας και το πελτέ αραιωμένο σε λίγο νερό.
Αφήνουμε να πάρει μια βράση και προσθέτουμε τις γαρίδες.
Αλατοπιπερώνουμε και λίγο πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά τη κατσαρόλα ρίχνουμε τη φέτα τριμμένη σε χοντρά κομμάτια και σερβίρουμε.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.