Κολοκυθάκια γιαχνί
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 ½ κιλό κολοκυθάκια
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό ντομάτας
- Αλάτι-πιπέρι
- 1 ποτηράκι κρασιού άσπρο κρασί (προαιρετικά)
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το ελαιόλαδο να κάψει και τσιγαρίζουμε τα κολοκυθάκια μέχρι να ροδίσουν απ όλες τις πλευρές.
Προσθέτουμε στα κολοκυθάκια το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο ολόκληρο, το χυμό ντομάτας, αλάτι-πιπέρι και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας και να μαλακώσουν τα λαχανικά.
Αν θέλουμε για περισσότερη γεύση στο φαγητό μπορούμε να προσθέσουμε 1 κύβο λαχανικών και 1 ποτηράκι άσπρο κρασί.
Σερβίρουμε με φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό και με μπόλικη τριμμένη φέτα σόγιας.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.