Μελιτζανοσαλάτα με καρύδια
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 κιλό μελιτζάνες φλάσκες
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια
- 1 σφηνάκι ξύδι
- αλάτι-πιπέρι
Ψήνουμε τις μελιτζάνες στο γκριλ του φούρνου και μόλις μαλακώσουν αρκετά τις βγάζουμε από το φούρνο και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Με ένα κουτάλι αφαιρούμε τη σάρκα από τις μελιτζάνες.
Ρίχνουμε στο μούλτι τις μελιτζάνες με τα καρύδια και το σκόρδο και τα πολτοποιούμε.
Ενώ πολτοποιούμε τα υλικά ρίχνουμε ανά διαστήματα το ξύδι, το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο.
Προσθέτουμε ή αφαιρούμε υλικά μέχρι να πετύχουμε τη γεύση και την υφή που θέλουμε στη μελιτζανοσαλάτα μας και τη σερβίρουμε με κόκκους από κόκκινο πιπέρι.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.