Σκορδαλιά με παντζάρια
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 κιλό βρασμένα παντζάρια μόνο τους βολβούς
- 3-4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 ½ φλιτζάνι τσαγιού καρύδια ψιλοκομμένα
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- Ξύδι
- Αλάτι
Βάζουμε στο μούλτι τα παντζάρια με τα καρύδια και το σκόρδο και τα χτυπάμε καλά.
Ρίχνουμε λίγο-λίγο το ελαιόλαδο κατά τη διάρκεια του χτυπήματος και βάζουμε ξίδι ανάλογα με το πόσο ξινή θέλουμε τη σκορδαλιά.
Αλατίζουμε και μόλις πάρει την υφή που θέλουμε σταματάμε το χτύπημα και την αδειάζουμε σε ένα μπολ.
Τοποθετούμε στο ψυγείο να παγώσει και τη σερβίρουμε με χοντροκομμένα καρύδια.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.