Ριζότο με παντζάρια
Εκτέλεση
Συστατικά
- Υλικά για 2 μερίδες
- 125 γραμμάρια καστανό ρύζι
- 2 βολβούς μεγάλους παντζάρια
- 2 κουταλάκια γλυκού άνηθο ψιλοκομμένο
- 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα Για τη σάλτσα:
- Χυμό από 1 πορτοκάλι
- 2 κουταλάκια γλυκού ξύδι άσπρο
- 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι-πιπέρι
Βράζουμε το ρύζι σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά και το στραγγίζουμε.
Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον άνηθο και τα παντζάρια τα κόβουμε σε μικρά κυβάκια.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και περιχύνουμε με τη σάλτσα πορτοκαλιού.
Διορθώνουμε τη γεύση με αλατοπίπερο και σερβίρουμε το ριζότο ζεστό.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.