Κόκκινες φακές σούπα
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού κόκκινη φακή
- 2 ξερά κρεμμύδια
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 πατάτες
- 1 καρότο
- 1 κ.σ ντοματοπελτέ
- 1/2 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο
- 1 κ.γ ρίγανη
- 1 κ.γ θυμάρι
- λίγο κύμινο
- αλάτι
- πιπέρι
Ξεπλένουμε δύο νερά τις φακές. Αραιώνουμε τον ντοματοπελτέ με νερό. Κόβουμε τα κρεμμύδια και τις πατάτες σε κυβάκια, το καρότο σε ροδέλες και ψιλοκόβουμε την μία σκελίδα σκόρδου. Σε μία κατσαρόλα που έχει 1 λίτρο νερού και μισό ποτήρι του νερού ελαιόλαδο, ρίχνουμε τα κρεμμύδια, τις πατάτες, το καρότο, το σκόρδο και τον αραιωμένο ντοματοπελτέ και τ΄αφήνουμε να βράσουν για μία περίπου ώρα. Μετά από μία ώρα, ρίχνουμε στην κατσαρόλα το αλάτι, το πιπέρι, την ρίγανη
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.