Μύδια σαγανάκι
Εκτέλεση
Συστατικά
- 750 γραμμάρια μύδια
- Χυμό από 2 λεμόνια
- 2-3 κουταλιές σούπας μουστάρδα
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- Ρίγανη
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Αλάτι-πιπέρι
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
Βράζουμε για 5 λεπτά τα μύδια, τα στραγγίζουμε και όσα δεν ανοίξουν τα πετάμε.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το σκόρδο χωρίς να μαυρίσει και προσθέτουμε τα μύδια.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη μουστάρδα με το χυμό λεμονιού να διαλυθεί και το ρίχνουμε στο τηγάνι μαζί με τη ρίγανη και το ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Αλατίζουμε και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα σε δυνατή φωτιά.
Σερβίρουμε με μπόλικο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.