Κατηγορία Φαγητά / Ψάρι

Λαυράκι στη λαδόκολλα

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 1 λαυράκι
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης
  • 2 πράσινες πιπεριές
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 1/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Ρίγανη

Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς πάνω-κάτω.
Παίρνουμε ένα ταψί και καλύπτουμε με ένα κομμάτι λαδόκολλα και από πάνω ακόμη ένα κομμάτι λαδόκολλας σταυρωτά.
Τοποθετούμε στο κέντρο της λαδόκολλας το ψάρι, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα λαχανικά μας ψιλοκομμένα.
Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και τη ρίγανη και κλείνουμε πολύ καλά σε πακέτο για να μην χάσουμε τα υγρά κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
Ψήνουμε για 35 λεπτά έως ότου μαλακώσουν τα λαχανικά και δέσει η σάλτσα μας.
Σερβίρουμε με ρύζι ή τηγανητές πατάτες.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές