Κατηγορία Φαγητά / Ψάρι

Μπακαλιάρος κροκέτες

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 1 φιλέτο μπακαλιάρου ξαρμυρισμένο
  • Λίγο ούζο
  • Άνηθο ψιλοκομμένο
  • Αλεύρι φαρίνα όσο πάρει

Αφαιρούμε το δέρμα από το φιλέτο ψαριού.
Σε ένα μπολ μαδάμε το μπακαλιάρο, ρίχνουμε τον άνηθο, το ούζο και το αλεύρι λίγο-λίγο.
Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι και στη συνέχεια ζυμώνουμε με το χέρι, για να μπορούμε να ελέγχουμε το αλεύρι.
Πρέπει η ζύμη όταν πλάθουμε τη κροκέτα, να σχηματίζετε και όταν μπει στο τηγάνι να μην απλώνει.
Τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν κι από τις δύο πλευρές και σερβίρουμε.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές