Μπακαλιάρος κροκέτες
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 φιλέτο μπακαλιάρου ξαρμυρισμένο
- Λίγο ούζο
- Άνηθο ψιλοκομμένο
- Αλεύρι φαρίνα όσο πάρει
Αφαιρούμε το δέρμα από το φιλέτο ψαριού.
Σε ένα μπολ μαδάμε το μπακαλιάρο, ρίχνουμε τον άνηθο, το ούζο και το αλεύρι λίγο-λίγο.
Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι και στη συνέχεια ζυμώνουμε με το χέρι, για να μπορούμε να ελέγχουμε το αλεύρι.
Πρέπει η ζύμη όταν πλάθουμε τη κροκέτα, να σχηματίζετε και όταν μπει στο τηγάνι να μην απλώνει.
Τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν κι από τις δύο πλευρές και σερβίρουμε.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.