Κρέμα μανταρίνι-πορτοκάλι
Εκτέλεση
Συστατικά
- 500 ml χυμό μανταρίνι
- 200 ml χυμό λεμονιού
- 2 φλιτζάνια ζάχαρη
- 1/2 φλιτζάνι κορν-φλάουρ
- Ξύσμα από 1 μανταρίνι
- Φλούδα από 1 πορτοκάλι
Διαλύουμε το κορν-φλάουρ σε 1 ½ φλιτζάνι χυμό.
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το διαλυμένο κορν-φλαουρ και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει, ανακατεύοντας συνεχώς να μην κολλήσει.
Μόλις αρχίσει ο κοχλασμός κατεβάζουμε από τη φωτιά, αφήνουμε να χλιάνει και αφαιρούμε τη φλούδα πορτοκαλιού.
Σερβίρουμε σε μικρά ποτήρια με λίγο γλυκό κουταλιού από φλούδες πορτοκάλι.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.