Πέννες αραμπιάτα
Εκτέλεση
Συστατικά
- 500 γραμμάρια πένες
- 700 γραμμάρια ψιλοκομμένες ντομάτες
- 3 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
- 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- Τσίλι σε σκόνη (στη μύτη του μικρού κουταλιού)
- 3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος βασιλικός
Σε βαθύ τηγάνι σοτάρετε το σκόρδο και το τσίλι σε ελαιόλαδο για 3-4 λεπτά χωρίς να αφήσετε να μαυρίσει το σκόρδο. Έπειτα προσθέτετε τις ντομάτες, αλατοπιπερώνετε και σιγομαγειρεύετε για 20-25 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα και να φύγουν τα πολλά υγρά.
Στο τέλος, προσθέτετε τον βασιλικό για το άρωμα και αποσύρετε.
Βράζετε τα ζυμαρικά σε μια κατσαρόλα με αλάτι και τα σουρώνετε.
Σε ένα τηγάνι βάζετε τη ποσότητα μακαρονιών που θέλετε, μια δόση σάλτσας, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.