Μπακαλιάρος τηγανητός
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 μεγάλο φιλέτο παστό μπακαλιάρο
- 2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
- Μπύρα
- Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Κόβουμε το μπακαλιάρο σε κομμάτια και τον βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ με νερό να τον σκεπάζει. Αλλάζουμε το νερό 2-3 φορές την ημέρα για 3 μέρες.
Την τρίτη μέρα αφού έχουμε ξαρμυρίσει τα κομμάτια του μπακαλιάρου τα ξεπλένουμε καλά και τα σκουπίζουμε με μια πετσέτα.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι και το αραιώνουμε με τη μπύρα, (όσο χρειάζεται) να γίνει ένα πηκτός χυλός.
Βουτάμε ένα-ένα τα κομμάτια του μπακαλιάρου στο χυλό και τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν καλά και από τις δύο πλευρές.
Τοποθετούμε τα κομμάτια σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν και σερβίρουμε.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.