Σφολιατίνια με σουσάμι και λιναρόσπορο
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 συσκευασία σφολιάτας
- 200 γραμμάρια Σουσάμι
- 50 γραμμάρια Λιναρόσπορο
- Λίγο νερό
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς στον αέρα.
Ανοίγουμε το πρώτο φύλλο σφολιάτας και με ένα πινέλο αλείφουμε όλη την επιφάνεια με νερό.
Πασπαλίζουμε με τη μισή ποσότητα σουσάμι και τη μισή ποσότητα λιναρόσπορου.
Διπλώνουμε στη μέση τη σφολιάτα και αλείφουμε πάλι με νερό.
Πασπαλίζουμε με σουσάμι και λιναρόσπορο και κόβουμε κατά μήκος (όσο μακριά θέλουμε), σφολιατίνια φάρδους 3 εκατοστών.
Στρίβουμε πολλές φορές τη σφολιάτα έτσι ώστε να γίνουν στριφτά τα σφολιατίνια και τοποθετούμε σε λαμαρίνα με αντικολλητική λαδόκολλα.
Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν και σερβίρουμε ζεστά ή κρύα με ντιπ της αρεσκείας μας.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.