Ρεγγοσαλάτα
Εκτέλεση
Συστατικά
- 200 γραμμάρια αυγά ρέγγας
- 2-3 φέτες ψίχα ψωμιού
- 1/2 κρεμμύδι
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- Χυμός λεμονιού
Σε ένα μπολ μουλιάζουμε τις φέτες ψωμιού και τις στύβουμε πολύ καλά.
Βάζουμε στο μπλέντερ τα αυγά της ρέγγας, το κρεμμύδι, το ψωμί και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα να γίνουν πολτός.
Προσθέτουμε λίγο-λίγο το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο χωρίς να σταματήσουμε το μπλέντερ και ανά διαστήματα δοκιμάζουμε τη γεύση και αν είναι πολύ αλμυρή η σαλάτα μας ή πολύ νερουλή προσθέτουμε λίγο ψωμί.
Αν το μείγμα είναι πολύ σφικτό αραιώνουμε με λίγο χλιαρό νερό.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.