Κράκερς με λιναρόσπορο
Εκτέλεση
Συστατικά
- 850 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις (περίπου)
- 1 ½ φλιτζάνι τσαγιού καλαμποκέλαιο
- 1 ½ φλιτζάνι τσαγιού φυτική μαργαρίνη
- 2 φλιτζάνια τσαγιού σόδα αναψυκτικό
- 4 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν-πάουντερ
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 50 γραμμάρια λιναρόσπορο
Βάζουμε ένα-ένα τα υλικά σε ένα μπολ αφήνοντας τελευταίο το αλεύρι.
Ζυμώνουμε μέχρι να απορροφήσει τα υγρά το αλεύρι και αν χρειαστεί προσθέτουμε σιγά-σιγά κι άλλο μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα χέρια.
Παίρνουμε κομμάτια από τη ζύμη και με ένα μικρό πλάστη ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο 1/2 εκατοστού και κόβουμε με κουπ-ατ.
Τοποθετούμε στη λαμαρίνα με αντικολλητική λαδόκολλα και ψήνουμε σε αέρα στη μεσαία σχάρα του φούρνου μας στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν αρκετά.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.