Γρανίτα πορτοκάλι
Εκτέλεση
Συστατικά
- Χυμό από 8 πορτοκάλια
- 2 φλιτζάνια τσαγιού νερό
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
- 1 κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού
- Φλούδα πορτοκαλιού
Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί σε μια κατσαρόλα για 5 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσει.
Ρίχνουμε το μίγμα σε δοχείο παγωτού και τα βάζουμε στη κατάψυξη να παγώσει καλά.
Πριν σερβίρουμε βγάζουμε από τη κατάψυξη το δοχείο παγωτού και με ένα πιρούνι ξύνουμε κατά μήκος να αφρατέψει.
Με ένα κουτάλι βάζουμε όση ποσότητα γρανίτας θέλουμε σε ποτήρια, γαρνίρουμε με ξύσμα πορτοκαλιού, φύλλα δυόσμου και σερβίρουμε.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.