Χούμους με πιπεριές Φλωρίνης
Εκτέλεση
Συστατικά
- 2 φλιτζάνια τσαγιού βρασμένα ρεβίθια
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 4 πιπεριές Φλωρίνης ψητές
- 2 κουταλιές σούπας ταχίνι
- Χυμό από 3 λεμόνια
- Αλάτι
- Λίγο κύμινο
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- Μπούκοβο καυτερό
- λίγους κόκκους κόλιανδρο κοπανισμένο (προαιρετικά)
Ρίχνουμε τα ρεβίθια στο μπλέντερ με το σκόρδο, τις πιπεριές και το ταχίνι και τα λιώνουμε πολύ καλά. Αραιώνουμε το μείγμα με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού και προσθέτουμε αλάτι και τα μπαχαρικά.
Δοκιμάζουμε τη γεύση και ανάλογα με το πόσο ξινό ή καυτερό θέλουμε τη χούμους συμπληρώνουμε υλικά.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.