Μύδια σαγανάκι με κάρυ
Εκτέλεση
Συστατικά
-
Υλικά για 4 άτομα:
- 1/2 κιλό μύδια
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 πράσινη πιπεριά σε κύβους
- 1 κόκκινη πιπεριά σε κύβους
- 1 κουταλιά σούπας κάρυ
- 1 φλιτζάνι τσαγιού νερό
- Αλάτι-πιπέρι
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με το σκόρδο.
Προσθέτουμε το κάρυ, τις χρωματιστές πιπεριές κομμένες σε κύβους και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για δύο λεπτά.
Συμπληρώνουμε με το νερό και μόλις πάρει βράση προσθέτουμε τα μύδια.
Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά και μόλις δέσει η σάλτσα μας σερβίρουμε τα μύδια σαγανάκι ζεστά.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.