Ντοματοκεφτέδες
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 κιλό ντομάτες κομμένες σε κυβάκια στραγγισμένες
- 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
- Μπόλικο φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο
- Άνηθο ψιλοκομμένο
- ½ φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει
- αλάτι και πιπέρι
Βάζετε τις ψιλοκομμένες ντομάτες σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν και τις αλατίζετε.
Ανακατέψτε τες με τα φρέσκα μυρωδικά, το αλεύρι, τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και το αλεύρι να σχηματιστεί ένας χυλός σφικτός.
Σε ένα τηγάνι ρίχνετε κουταλιές και τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Αν οι ντοματοκεφτέδες απλώνουν στο τηγάνι ή τραβάνε πολύ λάδι συμπληρώστε με λίγο αλεύρι ακόμα.
Τους στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί και είναι έτοιμοι για σερβίρισμα.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.