Σπαγγέτι με σπανάκι και μανιτάρια
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1/2 πακέτο μακαρόνια σπαγγέτι
- 1 κουταλάκι γλυκού σκόνη λαχανικών
- 200 γραμμάρια σπανάκι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 3 – 4 μεγάλα μανιτάρια Πορτομπέλο
- 1/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά σούπας Parvegano (Piguant & Nutty)
- Αλάτι
- Πιπέρι
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό με τη σκόνη λαχανικών και τα στραγγίζουμε.
Σε μία άλλη κατσαρόλα βράζουμε το σπανάκι μέχρι να μαλακώσει και το στραγγίζουμε.
Παίρνουμε ένα βαθύ τηγάνι και βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει. Προσθέτουμε τις σκελίδες σκόρδου, τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες και σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν.
Αδειάζουμε σε ένα μπλέντερ το σπανάκι και το πολτοποιούμε μέχρι να γίνει μία πάστα,
Ρίχνουμε τη πάστα από το σπανάκι στο τηγάνι με τα μανιτάρια και προσθέτουμε τα μακαρόνια.
Ανακατεύουμε με μία σπάτουλα, αλατίζουμε και ρίχνουμε φρέσκο τριμμένο πιπέρι.
Σερβίρουμε σε πιάτα και πασπαλίζουμε με τη σκόνη Parvegano.
*Η σκόνη Parvegano είναι διατροφική μαγιά και αποτελείτε από τριμμένο μείγμα ξηρών καρπών (αμύγδαλο και κάσιους).
Έχει μεγάλη θρεπτική αξία, είναι χωρίς ζωικά συστατικά και υπάρχει σε τρεις γεύσεις. Για περισσότερες πληροφορίες μάθετε στο www.parvegano.gr
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.