Κατηγορία Γλυκά / Γλυκά ταψιού
-
Νηστήσιμο μπράουνι με παγωτό μπανάνα
Για το μπράουνι: Λιώνουμε σε μικρή κατσαρόλα τη κουβερτούρα με το καλαμποκέλαιο και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε σιγά-σιγά τα υπόλοιπα υλικά (τα...
-
Σαραγλάκια
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη καρυδόψιχα με τη ζάχαρη, τη κανέλα, τη φρυγανιά και το γαρύφαλλο. Παίρνουμε ένα φύλλο το λαδώνουμε καλά και πασπαλίζουμε 4 κουταλιές ?...
-
Μπουγάτσα
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό με το compleat να χλιάνει σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά ένα-ένα ανακατεύοντας συνεχώς για να μην σβολιάσει. Ότα?...
-
Μηλόπιτα Τριφτή
Τρίβουμε τα μήλα σε χοντρό τρίφτη και τα βάζουμε να στραγγίξουν σε ένα σουρωτήρι. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη κανέλα και ανακατεύουμε. Σ’ ένα μπολ ρίχνουμε τη ζάχαρ...
-
Κέικ αμυγδάλου με αχλάδια
Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη με το καλαμποκέλαιο να λιώσει. Χαμηλώνουμε τη ταχύτητα στο μίξερ, στο ελάχιστο και προσθέτουμε ένα-ένα τα υπόλοιπα υλικά (το χυμό , ...