Κέικ σοκολάτας
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι τσαγιού καλαμποκέλαιο
- 3 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
- 3 φλιτζάνια τσαγιού νερό
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 4 κουταλιές σούπας ξύδι
- 3 βανίλιες
- 1/3 φλιτζάνι τσαγιού κακάο
- 5 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι φαρίνα
- Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
Χτυπάμε στο μίξερ το καλαμποκέλαιο με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το νερό με το ξύδι.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι κοσκινισμένο με τη βανίλια, το αλάτι, το κακάο και τα ρίχνουμε σιγά-σιγά στο μίξερ.
Αφού ανακατευτούν καλά αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα του κέικ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45-50 λεπτά της ώρας.
Όταν κρυώσει το πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.