Κέικ με μήλα
Εκτέλεση
Συστατικά
- 6 μήλα μέτρια κομμένα σε κύβους
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
- 1 κουταλάκι γλυκού κανέλα σκόνη
- 1 κουταλάκι γλυκού σόδα
- 250 γραμμάρια φυτική μαργαρίνη
- 1 φαρινάπ 500 γραμμάρια
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς σε αντιστάσεις.
Αδειάζουμε τα κυβάκια μήλου σε μία κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά τα μαραίνουμε να βγάλουν τα υγρά τους.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη κανέλα, τη σόδα και τη μαργαρίνη και ανακατεύουμε.
Μόλις λιώσει η μαργαρίνη κατεβάζουμε τη κατσαρόλα από την εστία της κουζίνας μας και προσθέτουμε λίγο – λίγο το αλεύρι.
Ανακατεύουμε με μία σπάτουλα έως ότου ομογενοποιηθεί το μείγμα και αδειάζουμε σε αντικολλητικό ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο περίπου 1 ώρα και μόλις κρυώσει η μηλόπιτα την αναποδογυρίζουμε σε μία πιατέλα.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα (προεραιτικά) και σερβίρουμε.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.