Κρέμα αμυγδάλου με σουμάδα
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι τσαγιού σουμάδα
- 8 φλιτζάνια τσαγιού νερό
- 1 ½ φλιτζάνι τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό
- Αμύγδαλα ωμά για γαρνίρισμα
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού εσάνς αμυγδάλου
Σε μια κατσαρόλα διαλύουμε τη σουμάδα στο νερό και τη βάζουμε σε χαμηλή φωτιά να βράσει. Πριν αρχίσει να κοχλάζει προσθέτουμε το σιμιγδάλι, το άρωμα αμυγδάλου και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει.
Αφήνουμε να χλιάνει και τη μοιράζουμε σε μικρά ποτηράκια. Γαρνίρουμε με ολόκληρα ωμά αμύγδαλα και τοποθετούμε στο ψυγείο να πήξει.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.