Ρυζόγαλο με σοκολάτα
Εκτέλεση
Συστατικά
-
Για 4 μερίδες:
- 250 γραμμάρια φυτική κρέμα
- 60 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
- 30 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
- 10 γραμμάρια κορν-φλάουρ
- 4 κουταλιές σούπας ρύζι βρασμένο
- 2 κουταλιές σούπας νερό
- 1 βανίλια
- 1 κουταλάκι γλυκού φυτική μαργαρίνη
Διαλύουμε το κορν-φλάουρ σε ένα μπολ με τις 2 κουταλιές σούπας νερό.
Μέσα σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε τη φυτική κρέμα και βράζουμε μέχρι να χλιάνει.
Προσθέτουμε τη βανίλια, την ζάχαρη άχνη, τη μαργαρίνη και τη σοκολάτα και κατεβάζουμε από την εστία.
Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η σοκολάτα και ξαναβάζουμε τη κατσαρόλα στην εστία σε χαμηλή φωτιά.
Προσθέτουμε το διαλυμένο κορν φλάουρ με το βρασμένο ρύζι και βράζουμε μέχρι να πήξει.
Μοιράζουμε σε ποτήρια και γαρνίρουμε με μπισκότα της αρεσκείας μας, ή τριμμένη σοκολάτα κουβερτούρα.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.