Σολομός με κρούστα μυρωδικών
Εκτέλεση
Συστατικά
- 4 φιλέτα σολομό
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 χούφτα ασπρισμένα αμύγδαλα
- 3 κουταλιές σούπας τριμμένη φρυγανιά
- 1/2 ματσάκι άνηθο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο Για το σερβίρισμα:
- 4 πατάτες βρασμένες
- 1 φλιτζάνι φυτική Μαγιονέζα
- Αγγουράκι τουρσί
- Αλάτι-πιπέρι
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, τον άνηθο, τη φρυγανιά και τα αμύγδαλα και τα αλέθουμε πολύ καλά.
Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο τα φιλέτα σολομού και τα αλατοπιπερώνουμε.
Περνάμε ένα-ένα τα φιλέτα από το μείγμα της κρούστας και τα σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά να ψηθούν κι από τις δύο πλευρές.
Κόβουμε σε μικρούς κύβους τις πατάτες και τις αδειάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε το αγγουράκι τουρσί σε ροδέλες, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, τη μαγιονέζα το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τα φιλέτα σολομού με τη πατατοσαλάτα και φέτες λεμονιού.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.