Κατηγορία Γλυκά / Μαρμελάδες
- 
        
        Μαρμελάδα από κόκκινο σταφύλιΣε μία κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη με το νερό, το γλυκάνισο, τη κανέλα και το σταφύλι και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά. Όταν θα έχει μαλακώσει το σταφύλι το πατάμε με τ... 
- 
        
        Μαρμελάδα ρόδιΑδειάζουμε σε μία κατσαρόλα τους σπόρους ροδιού με τη ζάχαρη και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά να λιώσει η ζάχαρη. Όταν αρχίσει να κοχλάζει το μείγμα κατεβάζουμε από ?... 
- 
        
        Μαρμελάδα κυδώνιΠαίρνουμε τις φλούδες από τα κυδώνια και τα κουκούτσια και τα κλείνουμε σφικτά σε 2-3 μικρά πακετάκια από τούλι. Ζυγίζουμε τα πακετάκια με τις φλούδες και τα βάζου... 
- 
        
        Μαρμελάδα μανταρίνιΠλένουμε τα μανταρίνια μας με τη φλούδα και τα κόβουμε στη μέση. Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με τη φλούδα και τα καλύπτουμε με νερό. Βράζουμε σε δυνατή φωτιά να πά... 
- 
        
        Μαρμελάδα παντζάριΚαθαρίζουμε τα βρασμένα παντζάρια από τη φλούδα, τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τα ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το ξύδι, το νερό, την αρμπαρ... 
 
  



