Κατηγορία Γλυκά / Μπισκότα-κουλουράκια

Μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ολικής αλέσεως
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού μαύρη ζάχαρη(μαλακή)
  • 3/4 φλιτζάνι τσαγιού φυτική μαργαρίνη
  • 1 κουταλιά σούπας μπέικιν-πάουντερ
  • Μία πρέζα αλάτι
  • 1 βανίλια
  • Μερέντα (Γιώτης από κουβερτούρα υγείας) για τη γέμιση


Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις.
Βάζουμε στο ψυγείο τη μερέντα να σφίξει.
Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ τη μαύρη ζάχαρη με τη μαργαρίνη και χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει.
Προσθέτουμε στο μείγμα τη βανίλια, το αλάτι και το αλεύρι για όλες τις χρήσεις και ανακατεύουμε.
Χαμηλώνουμε την ένταση στο μίξερ και προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι ολικής αλέσεως.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα του κάδου.
Στρώνουμε δύο λαμαρίνες με αντικολλητικό χαρτί.
Ανοίγουμε τη ζύμη με ένα πλάστη σε φύλλο 1/2 εκατοστού και κόβουμε με στρογγυλό κουπ-άτ τα μπισκότα.
Με μία σπάτουλα τοποθετούμε τα μπισκότα στη λαμαρίνα και ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν ελαφριά γύρω-γύρω.
Όταν είναι έτοιμα αφήνουμε να κρυώσουν πολύ καλά και με ένα μικρό κουταλάκι του γλυκού βάζουμε λίγη σοκολάτα στο κέντρο του μπισκότου.
Παίρνουμε ένα άλλο μπισκότο και το τοποθετούμε πάνω στη σοκολάτα.
Πιέζουμε ελαφριά να απλωθεί η σοκολάτα και μόλις τελειώσουμε με το γέμισμα σερβίρουμε αμέσως.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές