Πατάτες τσακιστές φούρνου
Εκτέλεση
Συστατικά
- 2 κιλά πατάτες baby
- Αλάτι χοντρό
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
- Σκόνη λαχανικών
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Ρίγανη
- 1 κουταλιά σούπας πάπρικα γλυκιά
- 2 κουταλιές σούπας σιμιγδάλι χοντρό
Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες με σφουγγάρι και τις χαράζουμε.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τις πατάτες με λίγο αλάτι και βράζουμε για δέκα λεπτά.
Μόλις χλιάνουν παίρνουμε μία - μία τις πατάτες και τις σπάμε με ένα σφυρί κρέατος.
Αδειάζουμε τις πατάτες μέσα σε μία λαμαρίνα και ρίχνουμε τα μυρωδικά, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε πολύ καλά και στο τέλος πασπαλίζουμε με το χοντρό σιμιγδάλι.
Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο στο γκριλ μέχρι να ροδίσουν και να κάνουν κρούστα.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.