Μαγειρίτσα
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1/2 κιλό μανιτάρια φρέσκα
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι Καρολίνα
- 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 ματσάκι ψιλοκομμένο άνηθο
- 2 κουταλιές σούπας αλεύρι
- 2-3 λεμόνια το χυμό
- Αλάτι-πιπέρι
Πλένουμε τα μανιτάρια και τα λιώνουμε στο μούλτι να γίνουν κιμάς.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει, τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και προσθέτουμε τα μανιτάρια που έχουμε κόψει στο μούλτι. Τσιγαρίζουμε μερικά λεπτά ακόμα μέχρι να μαραθούν καλά τα μανιτάρια και ρίχνουμε και τον άνηθο ψιλοκομμένο.
Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε 1 λίτρο νερό και μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε το ρύζι.
Παίρνουμε το χυμό από 2-3 λεμόνια ,διαλύουμε μέσα σε αυτό 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι και το ρίχνουμε στη κατσαρόλα.
Σιγοβράζουμε τη σούπα μέχρι να χυλώσει και σερβίρουμε.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.