Κατηγορία Φαγητά / Ορεκτικά

Μανιτάρια μαριναρισμένα

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 1 κιλό φρέσκα, λευκά μανιτάρια
  • 1 λίτρο ξίδι από λευκό κρασί
  • 2 φλιτζάνια νερό
  • 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • Μερικά κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
  • 2 φλιτζάνια ζεστό ελαιόλαδο

Ζεσταίνουμε το ξίδι, το νερό και το αλάτι σε μια κατσαρόλα και πριν πάρουν βράση ρίχνουμε τα μανιτάρια.
Σιγοβράζουμε για 5 λεπτά και τα στραγγίζουμε, πετώντας το υγρό.
Ρίχνουμε τα μανιτάρια και όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μια μεγάλη αποστειρωμένη γυάλα, σκεπάζουμε καλά με ζεστό ελαιό­λαδο και τη σφραγίζουμε. Διατη­ρούμε τα μανιτάρια στο ψυγείο για 3 μήνες.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές