Μανιτάρια μαριναρισμένα
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 κιλό φρέσκα, λευκά μανιτάρια
- 1 λίτρο ξίδι από λευκό κρασί
- 2 φλιτζάνια νερό
- 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
- 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
- Μερικά κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
- 2 φλιτζάνια ζεστό ελαιόλαδο
Ζεσταίνουμε το ξίδι, το νερό και το αλάτι σε μια κατσαρόλα και πριν πάρουν βράση ρίχνουμε τα μανιτάρια.
Σιγοβράζουμε για 5 λεπτά και τα στραγγίζουμε, πετώντας το υγρό.
Ρίχνουμε τα μανιτάρια και όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μια μεγάλη αποστειρωμένη γυάλα, σκεπάζουμε καλά με ζεστό ελαιόλαδο και τη σφραγίζουμε. Διατηρούμε τα μανιτάρια στο ψυγείο για 3 μήνες.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.