Φαγκρί με σάλτσα ταρτάρ
Εκτέλεση
Συστατικά
- 4 Φαγκρί Για τη σάλτσα ταρτάρ:
- 4 κουταλιές σούπας μαγιονέζα νηστήσιμη
- 8 αγγουράκια τουρσί
- 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Αλάτι-πιπέρι Για το σερβίρισμα:
- Πατατοσαλάτα
- Βλίτα σαλάτα Λαδολέμονο για τα ψάρια:
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- Χυμό από 1 λεμόνι
- Ρίγανη αποξηραμένη
Ψήνουμε τα ψάρια μας στα κάρβουνα ή σχάρα του φούρνου μας στο γκριλ στους 200 βαθμούς.
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα αγγουράκια, ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και τα αδειάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε στο μπολ τη μαγιονέζα, το αλάτι, το πιπέρι, τη μουστάρδα και ανακατεύουμε.
Τοποθετούμε τα ψάρια σε μία πιατέλα, τα περιχύνουμε με το λαδολέμονο και συνοδεύουμε με τη πατατοσαλάτα, τα βραστά βλίτα και τη σάλτσα ταρτάρ.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.