Μπακαλιάρος με χόρτα
Εκτέλεση
Συστατικά
- 2 κιλά μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο
- 1 ½ κιλό χόρτα διάφορα (ραδίκια, σπανάκι, σέσκουλα)
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 300 ml χυμό ντομάτας
- 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
- Λίγους κόκκους μπαχάρι
- 2 φύλλα δάφνης
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- πιπέρι
Πλένουμε τα χόρτα και τα κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια. Σε ένα μεγάλο μπολ ζεματάμε τα χόρτα για μερικά λεπτά και τα στραγγίζουμε σε ένα σουρωτήρι.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά, το χυμό ντομάτας, το πελτέ αραιωμένο σε λίγο νερό και τα χόρτα.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τ` αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν.
Τοποθετούμε πάνω στα χόρτα τα φιλέτα του μπακαλιάρου, λίγο πιπέρι και συνεχίζουμε μέχρι να χυλώσει η σάλτσα και να ψηθεί το ψάρι.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.