Ρυζοσαλάτα με τόνο
Εκτέλεση
Συστατικά
-
Υλικά για 2 άτομα:
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι σπυρωτό
- 1/2 κύβο φρέσκων λαχανικών
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
- 1/2 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 κονσέρβα τόνο σε νερό
- 1 φλιτζάνι τσαγιού καλαμπόκι κονσέρβα
- Αλάτι-πιπέρι
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 3/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
Βράζουμε το ρύζι με το κύβο λαχανικών μέχρι να μαλακώσει και το σουρώνουμε.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με τις πιπεριές, το καλαμπτο σκόρδο για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε το τόνο.
Ανακατεύουμε καλά και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά να εξατμιστούν τα πολλά υγρά.
Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε στο τηγάνι το ψιλοκομμένο μαϊντανό, το ρύζι και αφήνουμε να πάρει μερικές βράσεις να ενωθούν καλά τα υλικά.
Σερβίρουμε τη ρυζοσαλάτα μας ζεστή ή κρύα με λίγο φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.