Σαλάχι με κρούστα αμυγδάλου
Εκτέλεση
Συστατικά
-
Για 2 φιλέτα σαλάχι:
- 100 γραμμάρια αμύγδαλα
- 2 φέτες ψωμί ολικής αλέσεως μόνο τη ψίχα
- Ελαιόλαδο για τη τηγάνισμα Υλικά για τη σος:
- Μαγιονέζα νηστήσιμη
- Κέτσαπ
- Αγγουράκι τουρσί
Ρίχνουμε τη ψίχα του ψωμιού στο μούλτι με τα αμύγδαλα και τα τρίβουμε να γίνουν σκόνη.
Αλατίζουμε τα ψάρια και τα αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο. Τυλίγουμε στο μείγμα της κρούστας και τηγανίζουμε σε μπόλικο ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ψηθούν τα ψάρια καλά στο εσωτερικό τους.
Σερβίρουμε με σος μαγιονέζας.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.