Ζαργάνες με πολύχρωμες πιπεριές
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 κιλό ζαργάνες
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κίτρινη πιπεριά
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 ντομάτα
- Θυμάρι
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- Αλάτι πιπέρι
Πλένουμε τα λαχανικά μας και τα κόβουμε σε φέτες. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο τις πιπεριές, τα κρεμμύδια και το σκόρδο μέχρι να ροδίσουν.
Παίρνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνουμε στον πάτο τα σοταρισμένα λαχανικά.
Από πάνω βάζουμε τις ζαργάνες και σκεπάζουμε με τις φέτες ντομάτας.
Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι θυμάρι και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ψηθεί το ψάρι.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.