Κουλουράκια ελιάς
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι καλαμποκέλαιο
- 1 φλιτζάνι ελιές καλαμών καθαρισμένες και ψιλοκομμένες στο μούλτι
- 3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- ½ φλιτζάνι τσαγιού άσπρο κρασί
- 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν-πάουντερ
- ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1 κουταλάκι του γλυκού δυόσμο ξερό
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και πλάθουμε μικρά κομμάτια ζύμης σε στρογγυλά κουλουράκια.
Στρώνουμε τη λαμαρίνα μας με αντικολλητική λαδόκολλα και τοποθετούμε τα κουλουράκια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου μέχρι να ροδίσουν.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.