Μαραθοκεφτέδες
Εκτέλεση
Συστατικά
- 2 ματσάκια μάραθο ψιλοκομμένο
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- Δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο
- Αλεύρι φαρίνα όσο σηκώσει
- Αλάτι-πιπέρι
- Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά μας εκτός από τη φαρίνα.
Ζυμώνουμε πολύ καλά και προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι, έως ότου γίνει μία ζύμη σχετικά σφικτή που να πλάθεται στα δάκτυλα μας.
Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι να κάψει και πλάθουμε μερικούς κεφτέδες.
Τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο και όταν ροδίσουν από την κάτω πλευρά τους γυρίζουμε να ροδίσουν κι από την άλλη και στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Σερβίρουμε τους κεφτέδες ζεστούς ή κρύους με όσπρια, ψάρι ή μέσα σε αραβικές πίτες.
*Αν το μείγμα είναι υδαρές και οι κεφτέδες απλώνουν όταν τους βάζουμε στο τηγάνι, τότε προσθέτουμε αλεύρι.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.