Σούπα με κάρυ και μήλα
Εκτέλεση
Συστατικά
- 4 μήλα κομμένα σε κύβους
- 4 καρότα κομμένα σε κύβους
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 κουταλιές της σούπας κάρυ
- 1 ½ λίτρο νερό
- Λίγο σέλινο
- Αλάτι-πιπέρι
- Λίγο ελαιόλαδο
Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί σε χαμηλή φωτιά.
Τα σουρώνουμε όταν είναι έτοιμα (κρατάμε το ζωμό) και πολτοποιούμε τα λαχανικά στο μπλέντερ.
Ρίχνουμε το πουρέ λαχανικών στη κατσαρόλα με λίγο ζωμό και την αραιώνουμε όσο θέλουμε. Αφήνουμε να ξαναπάρουν μία βράση και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σερβίρουμε ζεστή το χειμώνα και παγωμένη το καλοκαίρι με κριτσίνια ή γαρνιρισμένη με κλωναράκι σέλινου.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.