Κατηγορία Φαγητά / Θαλασσινά

Γαρίδες με βαλσάμικο

Βαθμολογήστε και σεις την συνταγή!
closeΗ βαθμολογία σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την βαθμολόγηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Εκτέλεση

Συστατικά

  • 1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι βαλσάμικο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 συσκευασία γαρίδες μεγάλες
  • 500 ml χυμό ντομάτας
  • 1 κουταλιά της σούπας πελτέ (διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό)
  • 1 ποτήρι του νερού χλιαρό νερό
  • 1 κύβο φρέσκο λαχανικών
  • Αλάτι-πιπέρι

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο.
Όταν είναι έτοιμο, ρίχνουμε το χυμό ντομάτας, τον πελτέ με το νερό και τον ζωμό.
Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το βαλσάμικο, ανακα­τεύουμε και αφήνουμε να πάρει μία βράση.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά προσθέτουμε τις γαρίδες, το αλάτι, το πιπέρι και αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Σχόλια Συνταγής

Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Σχολιάστε την Συνταγή

Προτεινόμενες Συνταγές