Γαρίδες με βαλσάμικο
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι βαλσάμικο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 συσκευασία γαρίδες μεγάλες
- 500 ml χυμό ντομάτας
- 1 κουταλιά της σούπας πελτέ (διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό)
- 1 ποτήρι του νερού χλιαρό νερό
- 1 κύβο φρέσκο λαχανικών
- Αλάτι-πιπέρι
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο.
Όταν είναι έτοιμο, ρίχνουμε το χυμό ντομάτας, τον πελτέ με το νερό και τον ζωμό.
Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το βαλσάμικο, ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρει μία βράση.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά προσθέτουμε τις γαρίδες, το αλάτι, το πιπέρι και αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να δέσει η σάλτσα.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.