Χταπόδι τουρσί
Εκτέλεση
Συστατικά
- 1 χταπόδι
- 1 μπουκάλι ξύδι άσπρο
- 3 δαφνόφυλλα
- 5 κόκκους μπαχάρι
- ελαιόλαδο
Πλένουμε καλά το χταπόδι να φύγει η άμμος από τα πλοκάμια και το βράζουμε με λίγο νερό μέχρι να μαλακώσει.
Το στραγγίζουμε και το κόβουμε σε μικρές μπουκιές.
Σε ένα γυάλινο βάζο τοποθετούμε τα κομμάτια από το χταπόδι και τα περιχύνουμε με το ξύδι μέχρι να καλυφθούν τελείως.
Προσθέτουμε το μπαχάρι με τα δαφνόφυλλα και κλείνουμε το βάζο.
Τοποθετούμε το βάζο στο ψυγείο και την επόμενη μέρα σερβίρουμε το τουρσί χταπόδι με λίγο ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένη ρίγανη.
closeΤο σχολιό σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!
closeΠαρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την καταχώρηση, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!
Σχόλια Συνταγής
Δεν υπάρχουν σχόλια γι' αυτή την συνταγή.